Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2008

Σέρνει καράβι και καταστρέφει φιλίες...


Μια φορά κι έναν καιρό ήταν δυο φίλοι.. Δυο αχώριστοι φίλοι..
Μοιραζόντουσαν τα πάντα, από την μπανιέρα μέχρι την εφημερίδα..
Όλα τους πήγαιναν καλά, ήταν καταξιωμένοι, ήταν επιτυχημένοι, είχαν πέραση στις γυναίκες, αγαπούσαν ο ένας τον άλλον και ήταν πολύ ευτυχισμένοι..
Όταν όμως η μοίρα χτυπάει, παίρνει πάντα τη μορφή μιας γυναίκας..Και είναι αδυσώπητη..!
Και να που βρέθηκε μπροστά τους αυτή η μαύρη αράχνη, η τριανταπεντάχρονη συμβασιούχα, η αντροχωρίστρα που κόντεψε ήδη να ξαποστείλει δυο αθώα αρσενικά, έχει πονοκεφαλιάσει το Μαξίμου, έχει καταποντίσει το δικομματισμό και κοντεύει να τινάξει ολόκληρο το έθνος στον αέρα..!
Όχι κυρία μου, δε θα σου κάνουμε τη χάρη!
Ο Χοντρός θα ξαναπερπατήσει! Ο δικηγόρος θα αγορεύσει ξανά! Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ θα κάνουν κυβέρνηση συνεργασίας και οι δυο φίλοι θα ξανασμίξουν!!
Π****νες γυναίκες, θα μας τρελάνετε όλους...!

6 σχόλια:

macgiorgosgr είπε...

Πες τα! Πες τα! Α ρε π****** γυναίκες!

Ανώνυμος είπε...

Τρέλα η ιδέα του dvd - πριονιού!

Ανώνυμος είπε...

Ο ποιητής λέει: ... ευτυχώς που υπάρχουν π....νες !!!
Μην τα βάζετε λοιπόν με τις π....νες, βάλτε τα με τους π...δες δημοσιογράφους εκδότες πολιτικούς κλπ.
Το ... άλλο είναι στημένο και θα το δείτε σύντομα...

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς ο παραλογισμός και η μαλακία που προβάλλουν τα ΜΜΕ, η εξουσία και ο κάθε στραβος, κουτσός κτλ,κτλ παρατρεχάμενος μας οδηγούν στην αυτολογοκρισία ακόμη και όταν πρόκειται για αστείο. Έτσι ενώ κάθε λογικός άνθρωπος που διαβάζει το κείμενο καταλαβαίνει ότι σατυρίζει την στάση των καναλιών (οχετών & σωληνών), εκπομπών (βλακωδών αερίων), σε στιγμές παράκρουσης αναρωτιέται..αυτή είναι η θέση του σκίτσου? Μπορεί, μπορεί και όχι.
Αντίστοιχης παράκρουσης & confuzio ήταν και η διαφήμιση & υλοποίηση του ΣΚΑΙ "ημερίδας διαφάνειας" από μη κυβερνητική οργάνωση διαφάνειας(!!!) με την κυβέρνηση κ άλλους πολλούς...(περιμένω σκιτσάκι για το συγκεκριμένο). Όταν το άκουσα ήμουν σίγουρη ότι ήταν ένα από τα σποτάκια του καλαμούκη και γέλασα και πολύ...Το βράδυ που συνειδητοποίησα τι γινόταν δεν ήξερα αν έπρεπε να γελάσω περισσότερω ή να ρίξω μαύρο δάκρυ...

Ρουγγέρης Κωνσταντίνος είπε...

"Για όλα φταίνε οι γκόμενες, οι πρώην κι οι επόμενες.." γράφει ο Δήμος Μούτσης για να καυτηριάσει ακριβώς το πόσο κοντόφθαλμα μπορούν να βλέπουν μερικοί τα πράγματα..
Το σκίτσο λοιπόν (που απο μόνο του δεν ασχολείται με την Τζέκου,προσπαθεί να σατυρίσει την αποπροσανατολιστική στάση της κυβέρνησης και των ΜΜΕ,και την προσπάθειά τους να θάψουν το πολιτικό σκάνδαλο πίσω απ'το ρόζ.
Τέλος,ήθελα να δανειστώ την αισθητική του Θέμου σε ένα κείμενο που τον αφορά.
Αυτά λοιπόν για τις γυναίκες αναγνώστριες που τις ..ξένισε το κείμενο(δεν εννοώ εσένα μόνο Ρίτα!)

Because of you... είπε...

Μας εχουν ταραξει με ολη αυτη την ιστορια... Λες και τρωμε κουτοχορτο και δεν ξερουμε ποσους λογαριαμσους εχει ο καθενας στην Ελβετια και δεν ξερω κι εγω που.. Αλοιμονο στον κακομοιρη τον κοσμακη που πειναει...


Απιστευτο το σκιτσο με το πριονι!!! Εχε χαρη που χεις τα πνευματικα του δικαιωματα αλλιως... πολλοι θα το διεκδικουσαν στις μερες μας!!


Τις καλησπερες μου :)